«Αν με θέλει ο ΠΑΟΚ έρχομαι… αύριο!»

Από inpaok.com : Μπορεί να αγωνίστηκε μόνο για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, η καρδιά του όμως παραμένει για πάντα «ασπρόμαυρη». Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Όκολιτς, που θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στο Παλατάκι.
Πηγή: inpaok.com
«Αν με θέλει ο ΠΑΟΚ έρχομαι… αύριο!»

Ο Σέρβος κεντρικός μίλησε στο INPAOK, και αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει προς τον Δικέφαλο και τον κόσμο του, θέλοντας να ζήσει ξανά τις περσινές στιγμές στο Παλατάκι.

Αναλυτικά:

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος και ψάχνω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Έχω αρκετές προτάσεις τις οποίες και εξετάζω».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, και έχω πει στην διοίκηση ότι είμαι ελεύθερος και θέλω να επιστρέψω. Αν με θέλουν έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟΚ!»

Για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι φανταστική, μου έχουν στείλει πάρα πολλοί μήνυμα να επιστρέψω στην ομάδα. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου, η διοίκηση γνωρίζει καλύτερα από εμένα πως πρέπει να κινηθεί».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Έκανα ένα ανοιχτό συμβόλαιο με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, ώστε να τους βοηθήσω στα επόμενα παιχνίδι, αλλά και να μείνω σε φόρμα. Υπάρχει και η περίπτωση της Μιλάνο, στην οποία υπάρχουν κάποια διαδικαστικά προβλήματα. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον το που θα συνεχίσω».

Διαβάστε ακόμη...