“Τα είχα βρει με τον ΠΑΟΚ, θα ερχόμουν στην ομάδα και θα έπαιζα μπαλάρα”

Από sfina.gr: Παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισας, που θα γίνει την Κυριακή (18:00) στην Τούμπα, μπορεί να μην "ξυπνάει" μνήμες του παρελθόντος για όλους, αλλά για ορισμένους ανθρώπους...
Πηγή: sfina.gr
“Τα είχα βρει με τον ΠΑΟΚ, θα ερχόμουν στην ομάδα και θα έπαιζα μπαλάρα”

είναι βέβαιο ότι αποτελεί κάτι ξεχωρισό, όπως ο Γιάννης Βαλαώρας, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός:

-"Είχα μείνει στην Λάρισα μετά την απώλεια των Κουκουλίτσιου και Μουσιάρη και έπαιξα εκεί πολλά χρόνια, ήμουν ο μόνος, μαζί με τον Γκαλίτσιο, που μείναμε, όλοι οι άλλοι έφυγαν. Θα έφευγα κι εγώ με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, τα είχαμε βρει σε όλα με τον Παντελάκη, αλλά τότε ο πρόεδρος της Λάρισας ο Παλαιοχορλίδης ζήτησε τα... δάνεια της Αγγλίας για να με δώσει και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Εγώ έχασα από αυτή την ακύρωση, γιατί θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ και θα έπαιζα μπαλάρα, ενώ θα έπαιρνα και περισσότερα χρήματα. Για να καταλάβετε, ο σαραβάκος στον Παναθηναϊκό έπαιρνε τότε 700.000 δραχμές και εγώ στη Λάρισα 65.000, αυτές ήταν οι διαφορές..."

-"Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, γιατί σε κάθε παιχνίδι δέχεται γκολ και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο κεντρικό αμυντικό δίσυμο Κρέσπο-Βαρέλα, το οποίο πέρσι ήταν καταπληκτικό, αλλά φέτος δεν πάει καλά. Είναι πολύ πεσμένοι, όπως και όλος ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι και νομίζω ότι χρειάζεται δυο παίκτες, έναν πολύ καλό σέντερ μπακ και ένα σέντερ φορ να μπορεί να σκοράρει, έναν σαν τον Πρίγιοβιτς να τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα. Καλός ο Σφιντέρσκι, αλλά δεν είναι αυτό που θα ήθελα εγώ για τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της επίθεσης".

-"Η ΑΕΛ είναι φέτος πάρα πολύ καλή, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να την υποτιμήσει, γιατί όταν παίζει με μεγάλες ομάδες οι παίκτες της ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Ο Ουάρντα και ο Κάτσε έχουν δώσει αυτό που ήθελε η ομάδα, την ποιότητα, αλλά η απουσία τους από το ματς της Τούμπας θα είναι ντεζαβαντάζ για την ΑΕΛ".

-"Ο τίτλος θα κριθεί φέτος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αυτό φαίνεται πλέον από όλους, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα και πιστεύω ότι θα γίνει ματσάρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, θα είμαι εκεί για να το δω, αυτά τα ματς δεν χάνονται".

-"Ο Άρης είχε κάποια καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα, αλλά έχει μεταπτώσεις στην απόδ΄οσή του, σα να ξεφούσκωσε, αλλά ας μην βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα".

-"Ο Ουάρντα είναι λίγο τρελός, αλλά για να παίξεις μπάλα ή να πας καλά, εάν είσαι εξτρέμ, τερματοφύλακας ή προπονητής πρέπει να είσαι τρελός., Κι εγώ... τρελός ήμουν, με φώναζαν "τρελόγιαννο" και δεν με πείραζε..."

-"Ο Μπίσεσβαρ είναι σπουδαίος παίκτης, όταν αποφασίζει να παίξει μπάλα και φέτος με έχει εντυπωσιάσει ο Λημνιός".

Διαβάστε ακόμη...