Μια «ανάσα» από το sold out το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Από sdna.gr: Ελάχιστα είναι πια τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής (3/11) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.
Πηγή: sdna.gr
Μια «ανάσα» από το sold out το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι της Τούμπας συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που αποτυπώνεται και μέσα από την διάθεση των... λίγων εισιτηρίων. Με δεδομένο πως κάτι παραπάνω από 22.000 είναι τα διαρκείας, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέθεσε μεσοβδόμαδα ένα μικρό αριθμό εισιτηρίων, τα οποία έγιναν αμέσως «καπνός».

Περίπου ένα 24ωρο πριν την σέντρα της αναμέτρησης έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, τα οποία διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, με την Τούμπα πάντως να φαντάζει μια «ανάσα» από το sold out.

Δεδομένης της εμπορικότητας των δύο ομάδων, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και για το PAOK TV, το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της αναμέτρησης, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμάσουν μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα άμεσα πλάνα των «ασπρόμαυρων» είναι να εμπλουτίσουν την παραγωγή τους με drone και με wire κάμερα, θέλοντας να αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο τον κόσμο που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα του PAOK TV.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς πως η πλατφόρμα του Ticketmaster διαθέτει συνδρομές για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς κωδικούς και στοιχεία και στη συνέχεια να εισέλθει στο PAOK TV και να παρακολουθήσει κανονικά το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...