Η 5η μάχη με τη Νεπτούνας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (29/10) στις 19:00 στο Παλατάκι τη Νεπτούνας για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Η 5η μάχη με τη Νεπτούνας

Στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης φιλοξενούνται ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

***ΠΑOK και Neptunas Klaipeda έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές στο BCL με κάθε μία εκ των δυο ομάδων να έχει προστατεύσει την έδρα της.

***Η ελληνική ομάδα έχει χάσει τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το BCL κι αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της, αφού είχε χάσει μόλις 1 στα προηγούμενα 10.

***Ο ΠΑΟK είχε ποσοστό μικρότερο του 40% και στα δύο πρώτα ματς της σεζόν για το BCL (37% κόντρα στην Besiktas, 38% κόντρα στην Falco Szombathely). Αυτό είχε συμβεί μόλις μια φορά στα 16 περσινά παιχνίδια (39% την 1η αγωνιστική απέναντι στην Umana Reyer Venezia).

***Ο Απόλλωνας Τσόχλας του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων μόνο δυο φορές στα προηγούμενα 39 παιχνίδια του για το BCL με τον ΠΑΟΚ αλλά μία εξ αυτών ήταν απέναντι στην Neptunas Klaipeda τον Νοέμβριο του 2017.

***Η Neptunas έχει νικήσει στο 60% των αγώνων της για το BCL, όπου ο Simas Galdikas έχει έρθει από τον πάγκο (15/25), αλλά μόλις το 22% αυτών που έχει ξεκινήσει στην 5άδα (2/9).

Διαβάστε ακόμη...