Απαγόρευση μεταγραφών μέσω Κρουμπάλι για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Από paok24.com: Ο διακανονισμός που επιτεύχθηκε πριν ένα μήνα με τον Αμερικανό δεν τηρήθηκε και η FIBA, επέβαλλε ban στον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Απαγόρευση μεταγραφών μέσω Κρουμπάλι για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Από τις οφειλές προς πρώην παίκτες της ομάδας, μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ήταν αυτή του Ουσμάν Κρουμπάλι και η απειλή, της νέας απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA, παρέμενε μεγάλη.

Στο πλαίσιο των επαφών του προηγούμενου μήνα, που υπήρχε μια ρευστότητα στην ΚΑΕ, είχε επιτευχθεί ένας διακανονισμός με τη, δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, πλευρά του παίκτη, μέσω FIBA.

H συνολική οφειλή, μαζί με το πρόστιμο και τα δικαστικά έξοδα, έφτανε λίγο πάνω από 46.000 ευρώ και τον προηγούμενο μήνα, με τα χρήματα που είχαν έρθει, είχε δοθεί σχεδόν το 1/3 της.

Η επόμενη δόση, ήταν να πληρωθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη κι έτσι, η FIBA επέβαλλε την απαγόρευση μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, ξανά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με αφορμή και αυτήν την υπόθεση, το οικονομικό πρόβλημα, παραμένει το μεγαλύτερο στην ΚΑΕ, η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάλυψε το διακανονισμό μια άλλης παλιάς οφειλής, με ανάλογο κίνδυνο.

Αυτό που λέγεται από τον ΠΑΟΚ, είναι ότι από τη στιγμή που θα υπάρξει ξανά ρευστότητα, θα πληρωθεί και η απαραίτητη δόση του διακανονισμού στον Κρουμπάλι κι εφόσον συμβεί αυτό, αυτόματα θα αρθεί και το ban.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, η έλλειψη ρευστότητας αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα...

Διαβάστε ακόμη...