ΠΑΟΚ, Κρουμπάλι, ΒΑΤ και οφειλές

Απο basketplus.gr: O Oυσμάν Κρουμπάλι ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ από τα ρόστερ των δύο τελευταίων ετών που προχώρησε τόσο πολύ δικαστικά για τα οφειλόμενα.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ, Κρουμπάλι, ΒΑΤ και οφειλές

Το ΒΑΤ της FIBA δημοσίευσε την απόφαση με την οποία καλεί τον Δικέφαλο να καταβάλει στον πρώην σέντερ της ομάδας (παίζει φέτος στην Γαλλική Λε Πορτέλ) συνολικά 46.300 δολάρια. Αυτό το ποσό κατανέμεται ως εξής... 27000 δολάρια οφειλές (και 5% τόκος), 10000 δολάρια πρόστιμο για της καθυστερήσεις και 9300 για δικαστικά και άλλα έξοδα. Δεν υπάρχει όμως ban. O λόγος;

Η τριμελής μεταβατική διοίκηση είχε καταβάλει τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου 15000 δολάρια στον Κρουμπάλι (από τα συνολικά 132000 ευρώ σε παίκτες πρώην και νυν). Αυτό προέκυψε μετά από συννενόηση με την FIBA και λόγω της αδιάλλακτης στάσης του Τούρκου δικηγόρου του παίκτη, στον οποίο συνολικά έπρεπε να καταβληθούν 44000 δολάρια.

Ωστόσο η συμφωνία προέβλεπε οτι κάθε τέλος του μήνα (για τρεις μήνες) ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δίνει 9800 δολάρια στον Κρουμπάλι και αυτό με αρχή την 30η Σεπτεμβρίου. H KΑΕ όμως δεν ήταν συνεπής σε αυτή την πρώτη απαίτηση, το θέμα επανήλθε στα... κόκκινα και η διοίκηση καλείται να το αντιμετωπίσει.

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό ζήτημα, αφού στις 30/9 ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τακτοποιήσει μερικώς και πρώην παίκτες του (Χάτσερ, Γκος, Μορέιρα, Κόνιαρης, Τζάκσον, Γκάρετ, Τζέφερσον, Πόουπ, Τζόουνς, Ζάρας...) και νυν που έμειναν (Μαργαρίτης, Τσόχλας, Σχίζας, Καρράς...) αλλά και τους νέους και ειδικά τους φετινούς ξένους. Μόνο οι Παπαθεοδώρου, Γκος, Χάτσερ, Κόνιαρης έχουν λαμβάνειν 200 χιλ. ευρώ...

Διαβάστε ακόμη...