Έρχεται (και) ο Εγκεκέζε για τη ρακέτα του ΠΑΟΚ (video)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν παίκτη στη θέση "4" για να κλείσει τη ρακέτα του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Αμανζέ Εγκεκέζε. Ο 24χρονος φόργουορντ, ήρθε σε συμφωνία με το Δικέφαλο του Βορρά και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Έρχεται (και) ο Εγκεκέζε για τη ρακέτα του ΠΑΟΚ (video)

Ο Εγκεκέζε είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μπέλμοντ, με το οποίο στην τελευταία του χρόνια, είχε 16,8 πόντους μέσο όρο, με 6,2 ριμπάουντ και 42.5% στο τρίποντο.

Παρά την πολύ καλή του senior season στο πανεπιστήμιο, πέρσι βρέθηκε στην Ιαπωνία, αρχικά στη δεύτερη κατηγορία και τη Γιοκοχάμα B-Corsairs και στη συνέχεια (για 4 παιχνίδια) στη Ριούκιου Γκόλντεν Κινγκς και στην Αλμπιρέξ Νιιγκάτα (για άλλα 2 παιχνίδια).

Συνολικά, έκλεισε την περσινή σεζόν με 14.6 πόντους μέσο όρο, 6,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ...

Με την απόκτηση του Εγκεκέζε, ο ΠΑΟΚ προσθέτει ένα ακόμα «τεσσάρι» που έψαχνε, έχοντας ήδη Μαργαρίτη, Σαρικόπουλο, Νόουλς, Καρρά, αλλά και τον Ουίγκινς που μπορεί να κατέβει στο «4», σε πιο χαμηλά σχήματα.

Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κινούνται και για την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ από την ξένη αγορά, με το ρόστερ της ομάδας να σχηματοποιείται σε... χρόνο ρεκόρ, σε σχέση με όσα (δε) γίνονταν, μόλις δύο εβδομάδες πριν.

Διαβάστε ακόμη...