Σαν σήμερα η πρόκριση στη Σλοβακία με διπλό!

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 26/8/1997, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Τρνάβα για να αντιμετωπίσει την Σπάρτακ, στη ρεβάνς του επικού 5-3 της Τούμπας...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Σαν σήμερα η πρόκριση στη Σλοβακία με διπλό!

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, ντουμπλάρισε τις νίκες στο πλαίσιο του α΄γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, επικρατώντας και στη Σλοβακία με 0-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ζαγοράκης στο 80'. Δυναμικό παρόν του κόσμου της ομάδας μας που έκλεψε την παράσταση, σε ένα γεμάτο από 20.000 παθιασμένους Σλοβάκους οπαδούς!

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με μακρινό σουτ του Κώστα Φρατζέσκου, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Καλή εμφάνιση στην επανάληψη και από τον Μιχόπουλο, που όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ένα ωραίο γκολ που σημείωσε ο Τζο Νάγκμπε ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ (δεν πρέπει να ήταν), για να έρθει στο 80' ο Ζαγοράκης με μακρινό, ευθύβολο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σλοβάκου τερματοφύλακα Γιάκουμπεχ και να βάλει ταφόπλακα στα όνειρά τους για πρόκριση!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (70' Καπετανόπουλος), Κολομπούρδας, Ζαγοράκης, Βρύζας (25' Βελλής), Φραντζέσκος, Ζουμπούλης (66' Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης, Νάγκμπε

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γάλλος Κλωντ Κολόμπο

Η κλήρωση του επόμενου γύρου, έφερε στον δρόμο ένα ευρωπαϊκό θηρίο, την Άρσεναλ, που γνώρισε τι εστί ΠΑΟΚ, όπως θα δούμε στις ασπρόμαυρες ιστορίες του επόμενου μήνα!

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι...

Διαβάστε ακόμη...