Ο ΠΑΟΚ τσέκαρε Παναιτωλικό

Από inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το αυριανό (13/8) ματς με τον Άγιαξ, αλλά προετοιμάζεται και για την έναρξη του πρωταθλήματος που πλησιάζει (24/8).
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ τσέκαρε Παναιτωλικό

Έτσι σκάουτ του Δικέφαλου βρέθηκε χθες (11/8) στους «Ζωσιμάδες» και τσέκαρε τον Παναιτωλικό στο φιλικό με τα Γιάννινα, καθώς η ομάδα του Αγρινίου είναι αντίπαλος του Δικέφαλου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Το ματς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ παρακολούθησε ο Γιάννης Θωμαϊδης.

Τα Γιάννινα (που έπεσαν πέρυσι κατηγορία) επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος παρουσιάστηκε προβληματικός.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλή, Μπάλμπι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Λουσέρο στο «6», τους Φυτόπουλο, Ντάλσιο «8αρια», τους Ρομάν, Ντίας στα άκρα και τον Καββαδία στην κορυφή της επίθεσης.

Τα γκολ των Ιωαννίνων πέτυχαν οι Κριζμάν (45’) και Παμλίδης (81’), ενώ στο 56’ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ελευθεριάδη, το οποίο κέρδισε ο Πήλιος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης (46′ Γιαννίκογλου), Οικονομόπουλος (46′ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας (46′ Πήλιος), Ζιουλής (46′ Ζιώγκος), Πανουργιάς (46′ Γώγος), Σιόντης (46′ Λιάσος), Ράντοβατς (46′ Καρτάλης), Νάουμετς (46′ Γροσδάνης, 70′ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς (46′ Ελευθεριάδης), Ξύδας (46′ Λώλης, 76′ Παπαδόπουλος), Κριζμάν (46′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος (77′ Θεοδωρόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς (77′ Κωνσταντόπουλος), Μαλής (64′ Μπακαδήμας), Μπάλμπι (77′ Μπελεβώνης), Λουσέρο (76′ Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (71′ Ταχάρ), Ντάλσιο (46′ Μιμίτο), Ρομάν (84′ Σκόνδρας), Ντίας (46′ Ντουάρτε), Καββαδίας (46′ Μπαϊροβιτς).

Διαβάστε ακόμη...