Και Ζντοβτς και Νεραντζάκης...

Απο basketplus.gr: Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί για 2η φορά στην ιστορία του με Σλοβένο τεχνικό. Τελειωμένο με τον Γιούρι Ζντοβτς (αποκλειστικό ρεπορτάζ του Basketplus νωρίτερα μέσα στην μέρα); Το "ξανθό σκυλί" επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια για να δουλέψει στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στην... καβάντζα την αποζημίωση όλης της σεζόν από την Ολύμπια Τσεντέβιτα, κάτι που διευκόλυνε τις δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι.
Πηγή: basketplus.gr
Και Ζντοβτς και Νεραντζάκης...

Tην επιλογή διευκόλυνε το οτι ο Σλοβένος και πρότζεκτ θεωρείται προπονητικά και την Ελληνική πραγματικότητα γνωρίζει. Ακούγεται ότι μένουν οι ανακοινώσεις και η άφιξη του Ζντοβτς στην Θεσσαλονίκη, έχοντας ωστόσο μια μετριότατη και κυκλοθυμική παρουσία στην ΑΕΚ πριν αναλάβει την Ολύμπια Τσεντέβιτα. Μαζί με τον Ζντοβτς όμως ο ΠΑΟΚ φέρνει και ένα ακόμα νέο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι μαζί με τον Χαραλαμπίδη και τον Καραΐσκο στο σταφ θα είναι και ο Στάθης Νεραντζάκης. Θεσσαλονικός, 43 ετών, σημαντικό στέλεχος του ΠΚ Νεάπολης στο ξεκίνημα της καριέρας του, παίκτης της ΜΕΝΤ, του Ερμή Λαγκαδά, κόουτς για μια 8ετία στην υποδομή του ΠΚ Νεάπολης, για μια τριετία του Διαηγόρα και από το 2010 συνεχώς ασίσταντ στο Κολοσσό.

Διαβάστε ακόμη...