Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Τεν Χαγκ

Από paok24.com:H περσινή πορεία του Άγιαξ, μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, αλλά και οι εγχώριες επιτυχίες, έφεραν τον προπονητή του υποψήφιο από τη FIFA.
Πηγή: paok24.com
Υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς ο Τεν Χαγκ


To βραβείο του προπονητή της χρονιάς, θα απονεμηθεί σε εκδήλωση της FIFA, στις 23 Σεπτεμβρίου και οι υποψήφιοι εκτός από τον Τεν Χαγκ, είναι ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ, σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και ο Φερνάντο Σάντος και ο Τίτε, για τις επιτυχίες τους στους πάγκους Πορτογαλίας και Βραζιλίας, αντίστοιχα.

«Είναι μια καλή λίστα με σπουδαίους προπονητές. Στα δικά μου μάτια, ο Γιούργκεν Κλοπ δικαιολογεί το βραβείο του προπονητή της χρονιάς. Αυτά που πέτυχε και ο τρόπος που τα πέτυχε με τη Λίβερπουλ, είναι πολύ εντυπωσιακά» είπε ο τεχνικός του Άγιαξ.

Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ είναι επίσης υποψήφιοι για το βραβείο του «Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς. «Έχουμε πετύχει κάτι πολύ ιδιαίτερο με τον Άγιαξ και υπάρχει διεθνής αναγνώριση γι' αυτό. Υπάρχουν συνολικά έξι υποψηφιότητες από την Ολλανδία και αυτό δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι ένα όμορφο κοπλιμέντο για το ολλανδικό ποδόσφαιρο» ήταν το σχόλιο του Τεν Χαγκ.

Διαβάστε ακόμη...