Ίδιο φιλικό, άλλος… ΠΑΟΚ! (video)

Από inpaok.com: To δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του δίνει σήμερα, Σάββατο (6/7, 16:00) επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Νόρτζελαντ, στο αθλητικό κέντρο όπου «χτίζεται», στο Άπελντοορν.
Πηγή: inpaok.com
Ίδιο φιλικό, άλλος… ΠΑΟΚ! (video)

Μάλιστα ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους Δανούς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η διαφορά είναι, ότι στην προετοιμασία του 2018-19, οι «ασπρόμαυροι» τέθηκαν αντιμέτωποι με την Νόρτζελαντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας, ενώ φέτος αυτό γίνεται στο δεύτερο.

Σε εκείνο το παιχνίδι (2/7/2018), οι Δανοί είχαν επικρατήσει με 1-2, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέγει δυο διαφορετικές ενδεκάδες για τα δυο ημίχρονα.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ των Όλσεν (6′) και Ντονιόχ (32′), με το δεύτερο να έρχεται μετά από λάθος του Μάρκο Μιχόγιεβιτς.

Το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Ευθύμη Κουλούρη, που απλώς μείωσε στο τελικό 1-2 στο 75′, στο τελευταίο ανεπίσημο παιχνίδι του διεθνούς φορ με την φανέλα του Δικεφάλου, αφού στην συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Με μια ματιά στις συνθέσεις των ομάδων θα καταλάβει κανείς, πως οι «ασπρόμαυροι» άλλαξαν αρκετά από την περσινή τους συνάντηση.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, από τους 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε εκείνο το φιλικό, οι έντεκα δεν αποτελούν πλέον μέλος του ρόστερ του Δικεφάλου, που επιπλέον έχουν και νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου τους.

Πρόκειται για τους Ροντρίγκο Ρέι (δανεικός στην Πατσούκα), Στέλιος Κίτσιου (δεν υπολογίζεται), Μάρκο Μιχόγιεβιτς (δανεικός στην Άουε), Εβγέν Σάκχοφ (αποχώρησε ως ελεύθερος στην Λέτσε), Γιάννης Μυστακίδης (δεν υπολογίζεται), Παναγιώτης Γλύκος (αποχώρησε ως ελεύθερος), Στέλιος Μαλεζάς (συνεχίζει στην Ξάνθη), Κώστας Μπαλογιάννης (δανεικός στον Βόλο), Χάρης Χαρίσης (συνεχίζει στον Ατρόμητο), Χοσέ Κάνιας (συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα), αλλά και ο σκόρερ εκείνου του παιχνιδιού, Ευθύμης Κουλούρης, που πωλήθηκε αντί 3,5 εκατομμυρίων στην Τουλούζ.

Τότε ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος στην ελληνική λίγκα, μετά την κλοπή του πρωταθλήματος, προετοιμαζόταν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Δανούς να προετοιμάζονται επίσης για τα προκριματικά του Europa League.

Φέτος οι «ασπρόμαυροι» ως πρωταθλητές μπαίνουν στο αντίστοιχο «μονοπάτι» της διοργάνωσης, ένα γύρο μετά, με την Νόρτζελαντ να προετοιμάζεται για το επόμενο πρωτάθλημα, αφού η έκτη θέση που κατέκτησε στην δανέζικη Superliga δεν της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις του περσινού φιλικού:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου) – Α΄Ημίχρονο: Ρέι, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

Β΄ημίχρονο: Γλύκος, Μάτος, Μπαλόγιανης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63′ Λημνιός), Κουλούρης.

Νόρτζελαντ (Χιούμλαντ): Λάρσεν, Τίντελμαν (53′ Άντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν(57′ Ράσμουσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Διαβάστε ακόμη...