Η δουλειά συνεχίζεται στο Άπελντοορν

Aπό thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό μπορεί να έχασε με 1-0 από την ΑΖ Άλκμααρ, αλλά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο με τον Αμπέλ Φερέιρα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.
Πηγή: thessports.gr
Η δουλειά συνεχίζεται στο Άπελντοορν

Η δουλειά συνεχίζεται σήμερα το πρωί στο Άπελντοορν, με διπλή προπόνηση αφού ο Πορτογάλος κόουτς δεν θέλει να χάσει ούτε... δευτερόλεπτο να περάσει χωρίς να το "εκμεταλλευτεί".

Μετά το τέλος του φιλικού ο Φερέιρα δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι βελτιωμένη στο επόμενο φιλικό και πως δεν είναι θέσφατο για αυτόν το 4-4-2, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να επιστρέψει στο 4-2-3-1, έναν σχηματισμό που γνωρίζει καλύτερα η ομάδα.

Από χθες το απόγευμα στην Ολλανδία βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον, που από σήμερα αρχίζει προπονήσεις και πλέον ο μοναδικός αδειούχος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι που θα επιστρέψει στην δράση στις 15 Ιουλίου.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Δημήτρης Πέλκας και Λάζαρος Λάμπρου που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό απέναντι στην Άλκμααρ.

Το επόμενο φιλικό για τους νταμπλούχους, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (16:00) με αντίπαλο την δανέζικη Νόρτζελαντ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...