Η πονεμένη αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ

Απο novasports.gr: Η απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη δημιουργούν ζήτημα στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα του "Δικέφαλου" εν όψει του τελικού Κυπέλλου
Πηγή: novasports.gr
Η πονεμένη αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φαίνεται ότι έχει προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ στον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τραυματισμό του

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου την περασμένη σεζόν, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν θα είναι παρών σε αυτόν που ακολουθεί στις 11 Μαΐου. Η απουσία του είναι δεδομένη, καθώς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την εγχείρηση που έκανε στο τραυματισμένο του γόνατο. Αυτομάτως, τα ονόματα των Δημήτρη Γιαννούλη και Αλίν Τόσκα έρχονται σε πρώτο πλάνο, ως πιθανοί αντικαταστάτες του αρχηγού. Δεν είναι, όμως, και τόση εύκολη η επιλογή για τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, στα Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Γιαννούλη σε αυτή τη θέση, δείχνοντας ξεκάθαρα τι έχει κατά νου και εν όψει τελικού. Ο τραυματισμός του, όμως, στη μύτη, όπου υπέστη ράγισμα στη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε ζήτημα για τον αγώνα της 11ης Μαΐου. Μπορεί ο παίκτης να μπήκε χθες (7/5) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως, δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την ημέρα του αγώνα.

Τρίτος στη σειρά επιλογής είναι ο Αλίν Τόσκα, τον οποίο στα Γιάννινα ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μεν, όμως, σε θέση κεντρικού αμυντικού και όχι αριστερού οπισθοφύλακα. Το γεγονός, φυσικά, δείχνει και πώς σκέφτεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Του έδωσε μεν χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Γιαννούλης πήρε τη θέση του μπακ. Βεβαίως, μπροστά υπάρχουν τρεις μέρες ακόμη μέχρι τον αγώνα και την τελική απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού για το ποιος θα καλύψει τη θέση.

Διαβάστε ακόμη...