«Η εκδήλωση αγάπης του Βαρέλα στον Κάνιας και τα δάκρυα του Βιεϊρίνια»

Από paokrevolution.net: Για τη σπουδαία του εμπειρία να οδηγήσει το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής μίλησε o Στάθης Βουτσιάς.
Πηγή: paokrevolution.net
«Η εκδήλωση αγάπης του Βαρέλα στον Κάνιας και τα δάκρυα του Βιεϊρίνια»

Ο οδηγός της εταιρίας που μάλιστα χορήγησε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ το συγκεκριμένο πούλμαν εξομολογήθηκε ότι ήταν μεγάλη του τιμή, ενώ αναφέρθηκε και στα περιστατικά που του έκαναν εντύπωση.

«Εχω ξεκουραστεί αν και δεν χρειαζόταν ξεκούραση, ηταν μεγάλη μου χαρά να οδηγήσω το πούλμαν, γιατί είμαι κι εγώ ΠΑΟΚ. Και σίγουρα θα ήταν πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Είχε μια δυσκολία, αλλά η χαρά όλων, αλλά και η δική μου με βοήθησαν να αντεπεξέλθω δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Όλα κύλησαν ομαλά, η ασφάλεια της ΠΑΕ φρόντιζε να μου ανοίξει ένα μικρό διάδρομο και όλα πηγαν καλά».

Για το πόση ώρα έκανε, αλλά και τι του έκανε εντύπωση τόνισε:

«Εβαλα πρώτη ταχύτητα στις 11.35 στην Τούμπα, το λεφωορείο σταμάτησε μόνο στο Μακεδονία Παλλάς και χρειάστηκα 4 ώρες. Υπήρξαν πολλές εκδηλώσεις λατρείας με διάφρορους τρόπους. Κάποιοι έμπαιναν μπροστά στην αποστολή προσκυνώντας. Υπήρξαν και αντιδράσεις των παικτών, πράγματα που συνέβαιναν στον κάτω όροφο. Η εκδήλωση αγάπης του Φερνάντο Βαρέλα προς τον Κάνιας από το μικρόφωνο του λεωφορείου. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είπε, γιατί μίλησε στα ισπανικά. Είχα και συνοδηγό τον μικρό του γιο. Επίσης, τα δάκρυα χαράς του Αντρέ Βιεϊρίνια. Πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο Πασχαλάκης, ήταν... έξαλλος. Δε φοβήθηκα όμως, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε...».

Διαβάστε ακόμη...