Η ανακοίνωση και τα ψέματα!

Άπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ηρακλή με 3-0 σετ στο Παλατάκι και πέρασε στα ημιτελικά των Play-Off της Volley League, όπου και θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς, για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Πηγή: inpaok.com
Η ανακοίνωση και τα ψέματα!

Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση αργά το βράδυ της Τρίτης (9/4) υποστηρίζοντας πως οι οπαδοί του Δικεφάλου επιτέθηκαν με ρατσιστικές εκφράσεις, στον Μπάιρον Φέργκιουσον και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο κεντρικός του Ηρακλή, άνοιξε διάλογο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Βέβαια, κατά την διάρκεια του αγώνα δεν υπήρξε καμία αντίδραση, ούτε από τους ανθρώπους, ούτε από τους παίκτες του «γηραιού», ενώ και ο προπονητής του Ηρακλή, δεν ανέφερε κάτι στις δηλώσεις του, σχετικά με αυτά που υποστηρίζει η ανακοίνωση.

Στο τέλος της ανακοίνωσης αυτής, ο Ηρακλής πετοσφαίριση 2015 «απειλεί» πως δεν θα δώσει το παρών στο final -4- της Ιεράπετρας, εάν υποβαθμιστεί ή συγκαλυφθεί το... γεγονός.

Ο λόγος βέβαια που ο Ηρακλής «απειλεί» πως δεν θα κατέβει στην Κρήτη, δεν είναι αυτός. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κατέβουν να αγωνιστούν για το κύπελλο, αλλά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα, με τα έξοδα της συγκεκριμένης αποστολής να είναι πάρα πολλά, για το «κυανόλευκο» ΤΑΠ και κρίνονται... αβάσταχτα.

Διαβάστε ακόμη...