Ο Δώνης για ΠΑΟΚ-Μπουζούκη

Από thessports.gr: Ο Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι και στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή.
Πηγή: thessports.gr
Ο Δώνης για ΠΑΟΚ-Μπουζούκη

Απάντησε σχετικά:

"Η προσωπική μου άποψη είναι πως για να γίνουμε καλύτεροι θα πρέπει να πουληθεί παίκτης. Μην μπαίνουμε σε ονόματα. Μην μπαίνουμε στην ονοματολογία, γιατί αν με ρωτήσετε για τον Μπουζούκη, θα σας πω ότι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό, γιατί πρέπει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος παίκτης, γιατί θα είναι καλύτερο και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να αντλήσουμε κάποια κεφάλαια από το δυναμικό μας και κάποιο κεφάλαιο από πώληση. Ο Μπουζούκης έχει μια μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό αν έρθει κάποιος και δώσει αυτά τα λεφτά ας τον πάρει. Δεν κοστίζει 1,5 και 2 εκατ. ευρώ για εμάς αλλά περισσότερα".

Αναφορικά με το αν έχει κάνει ο ΠΑΟΚ κρούση για τον Μπουζούκη, απάντησε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Όλα αυτά τα παιδιά, έρχονται σε μία φάση ανάπτυξης με μία συγκεκριμένη λογική που λειτουργούν στην καθημερινότητα. Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που βρίσκονται στον Παναθηναϊκό για την ανάπτυξή τους. Το περιβάλλον που έχει ο Παναθηναϊκός για τους νέους παίκτες, δεν θα το βρουν πουθενά στην Ελλάδα, ακόμα και στο εξωτερικό. Άρα όταν κάποιος παίκτης θα πάρει την απόφαση είτε να φύγει, είτε να γίνει μία πώληση, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην επόμενη μέρα. Οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι».

Ο κόουτς των πράσινων είπε ακόμη:

"Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά τη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην καταφέραμε να μπούμε στην πεντάδα ώστε να σβήσουμε γρήγορα την Ευρωπαϊκή ποινή. Θέλουμε να βγάλουμε και άλλα παιδιά με ταλέντο. Υπάρχουν ο Αθανασακόπουλος, ο Σέχου, ο Ζαγαρίτης, ο Σερπέζης. Παιδιά που έχω ανεβάσει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να έρθουν και ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα. Σκεφτείτε τη κουβέντα που είχαμε πριν για τον Βιεϊρίνια. Του Ινσούα θέλουμε την τρέλα του, δεν σημαίνει ότι είσαι αρχηγός. Υπάρχουν κάποιοι που είναι και σημεία αναφοράς. Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ αλλά μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι του Άρη, του Ατρόμητου".

Διαβάστε ακόμη...