Αλαβάντας: “Αυτά ήταν τα ατού του ΠΑΟΚ…”

Aπό sfina.gr: Μετά και τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο αρχηγός της ομάδας που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα, o Νίκος Αλαβάντας τόνισε μιλώντας στη SFINA.GR:
Πηγή: sfina.gr
Αλαβάντας: “Αυτά ήταν τα ατού του ΠΑΟΚ…”

«Φέτος ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τον τίτλο. Διέθετε ομοιογένεια, γιατί από πέρυσι η ομάδα ήταν η ίδια σχεδόν. Χάσαμε τον περσινό τίτλο στα δικαστήρια. Φέτος δεν έγινε τίποτα για να μας τιμωρήσουν. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ήταν και φέτος καλύτερος απ' όλες τις ομάδες και πιο πλήρης. Αφού κέρδισε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο τίτλος δεν χάνεται φέτος. Αυτός ο τίτλος είναι μία... ανάσταση για τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια, είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα πρωτάθλημα. Φέτος έφτασε το πλήρωμα του χρόνου".

Κι ακόμη:

"Ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει... βάθος και θα έχει μέλλον, γιατί ο πρόεδρος δεν θα αφήσει την ομάδα χωρίς ενίσχυση. Ο στόχος του είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, θα φέρει κι άλλους σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τα ατού του ΠΑΟΚ:

"Το ατού του ΠΑΟΚ ήταν η τετράδα της άμυνας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, μαζί με τον Πασχαλάκη. Ο Λουτσέσκου ήθελε να έχει μία σταθερή άμυνα. Από εκεί ξεκινούσαν όλα. Μετά τον Πρίγιοβιτς απελευθερώθηκε και άλλαξε το στυλ του ΠΑΟΚ. Δεν είναι προβλέψιμο το παιχνίδι του, δεν παίζουμε μόνο για να βάλει γκολ ο Πρίγιοβιτς, βγαίνουν οι πλάγιοι και τα χαφ και υπάρχουν πολύ περισσότερο παίκτες που σκοράρουν, όπως πρέπει να γίνεται σε μία σύγχρονη ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...