«Μας… πόνεσε η ήττα»

Από inpaok.com: Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Γιουράι Ζάτοβιτς, μίλησε στο INPAOK, για το τι έφταιξε στην ήττα από τον Υδραϊκό, για το που στοχεύει η ομάδα πόλο, για τον κόσμο που γέμισε το Ποσειδώνιο, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Χανίων.
Πηγή: inpaok.com
«Μας… πόνεσε η ήττα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από τον Υδραϊκό:

«Ήταν μια κακή ήττα για εμάς. Νομίζω παίξαμε καλό πόλο για τρία οκτάλεπτα. Δυστυχώς στο τελευταίο τα «θαλασσώσαμε», δεχθήκαμε τρία γκολ και αυτό μας κόστισε το παιχνίδι. Νομίζω ο κυριότερος λόγος που χάσαμε ήταν επειδή χάσαμε πολλές επιθέσεις στον παραπάνω και αυτό που έγινε μας πόνεσε αρκετά σαν ομάδα».

Για το τι συνέβη στο τελευταίο οκτάλεπτο και χάθηκε το παιχνίδι:

«Νομίζω πως στην τελευταία περίοδο χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο πλάνο και νομίζω πως χάσαμε αρκετές ευκαιρίες με καλές πιθανότητες, που ήταν υπέρ μας στην επίθεση και αυτό κοστίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το αν χάθηκε η κατάκτηση της τέταρτης θέσης:

«Πρώτος στόχος για εμάς είναι να μπούμε στα Play-off, να τελειώσουμε στην πρώτη εξάδα. Οπότε επικεντρωνόμαστε εκεί. Κοιτάμε βήμα-βήμα και εφόσον προκριθούμε, θα δώσουμε τα πάντα, για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τον κόσμο και το γεγονός πως είχε αρκετό κόσμο το Ποσειδώνιο την Κυριακή:

«Ναι ήταν υπέροχο για εμάς. Μας βοήθησαν αρκετά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, για να τους ευχαριστήσουμε, αλλά ως παίκτης που έχω δει γεμάτα γήπεδα, ήταν πολύ όμορφη η εικόνα και μου άρεσε πολύ».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Χανίων:

«Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι για εμάς, ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πλέον δεν έχουμε περιθώρια. Πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Διαβάστε ακόμη...