«Έχουμε πολλούς τρόπους για να σκοράρουμε»

Από paokbc.gr: Ο Johndre Jefferson μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της betshop Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
«Έχουμε πολλούς τρόπους για να σκοράρουμε»

Ο Αμερικανός σέντερ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε για τον αγώνα και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα.

«Βγήκαμε με ένταση στο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, παίζοντας με ενέργεια και δε νιώσαμε ποτέ την απειλή τους».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία, πολλούς τρόπους να εκδηλώσει επίθεση αλλά και ακόμη περισσότερους για να σκοράρει, είτε μέσα από το καλάθι είτε από μακρινή απόσταση. Όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα έκαναν πολύ καλή δουλειά για να προσαρμοστώ. Δεν με πίεσαν, απλά μου έδωσαν τα στοιχεία που χρειαζόμουν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ: «Δε νομίζω ότι σκεφτόμασταν τη διαφορά στο μπάτζετ. Είναι σημαντικό αυτό που είδα στα αποδυτήρια, ότι υπάρχουν πολλές προσωπικότητες και καλό κλίμα. Κατάλαβα ότι στα αποδυτήρια επικρατεί η αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Για το αν νιώθει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Yanick Moreira: «Με ενδιαφέρει να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Ο Yanick Moreira είναι πολύ καλός παίκτης, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο σημείο. Προσωπικά, εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να δίνω αυτά που μπορώ».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ήταν φοβερή, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με καλωσόρισαν στα social media και τους ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη...