«Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει»

Από arenafm.gr: Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, μίλησε στον Arena FM 89, για τη χθεσινή νίκη επί της Κομοτηνής, αλλά και συνολικά για το πρωτάθλημα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το χθεσινό ματς: «Το αντιμετωπίσαμε με την δέουσα προσοχή και συγκέντρωση, δεν χαλαρώσαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να δώσουμε μία καινούρια αγωνιστική προσωπικότητα στην ομάδα. Εγώ, από την στιγμή που ανέλαβα, προσπαθώ να περάσω μία καινούρια φιλοσοφία και ένα νέο τρόπο δουλειάς. Αυτό προσπάθησα να το βγάλω και στο γήπεδο και οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στο 100%. Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Ήρθαν δύο παίκτες, είχαμε την απουσία του Φιλίποφ, δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα όπως τα ήθελα, αλλά αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να είναι η ομάδα έτοιμη όταν πρέπει».

Για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν εκτός έδρας: «Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στον α' γύρο, δεν είναι στο χέρι μας η 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, γιατί θα πρέπει να έχει απώλειες και ο Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για τη δική μας καλύτερη ψυχολογία.

Έχουμε και τα δύο παιχνίδια του κυπέλλου, με το πρώτο να είναι στις 9 Φεβρουαρίου για τους «16» του θεσμού και αν με το καλό περάσουμε θα έχουμε ένα ακόμα ματς στις 19-20 Φεβρουαρίου για τους «8», που θα μας κρατήσουν μέσα στον στόχο μας, την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου».

Για το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Ηρακλή και είναι ένα τοπικό ντέρμπι: «Γνωρίζω ότι έχουν ιδιαιτερότητες αυτά τα ματς. Έχουμε ρεπό το επόμενο σαββατοκύριακο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο και να βρεθούμε καλύτερα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να κάνουμε 2-3 πραγματάκια που κρίνω ότι πρέπει να γίνουν, με το νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλω να περάσω και με την επιστροφή του Φιλίποφ.Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όποιος και να παίζει, θα υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού. Μπορεί ν' αλλάζουν τα πρόσωπα, να έχουμε μία ατυχία, αλλά η ομάδα θα παίζει με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού όποιος και να είναι μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...