Τα χαρακτηριστικά του Μουαγκουτούτια

Από paok24.com: Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη για την μεγάλη μεταγραφή του φετινού χειμώνα και ο Γκάρετ Μουαγκουτούτια αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ του κυπελλούχου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
Τα χαρακτηριστικά του Μουαγκουτούτια

Η ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με τις μεταγραφές των Τζούριτς, Φιλίποφ, Χιμένεθ και Γκόρτσιανουκ μπορεί να φάνταζε ιδανική, αλλά μέσα στο τάραφλεξ δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου. Έτσι μετά από 4 μήνες και την αλλαγή προπονητή των τελευταίων ημερών, στον ΠΑΟΚ αναμένεται και ο Γκάρετ Μουαγκουτούτια.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, είναι εκπληκτικός στην υποδοχή, κάτι που λείπει αρκετά φέτος από τον Κυπελλούχο, που δεν έχει βρει ακόμα την ισορροπία του στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι ο Χιμένεθ και ο Γκόρτσιανουκ υστερούν στο συγκεκριμένο τομέα.

Επίσης, είναι πολύ αποτελεσματικός επιθετικά, με τα χτυπήματά του να είναι περισσότερα τεχνικά παρά δυνατά. Διακρίνεται για την ακρίβεια του στα σερβίς, ενώ οι αμυντικές του αντιδράσεις δεν πάνε πίσω.

Τέλος, είναι πολύ εγκεφαλικός παίκτης και μπορεί με την προσωπικότητά του να δώσει άλλο "χρώμα" στην ομάδα του Σάκη Ψάρρα. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ φέτος στηρίζεται πολύ στις προσωπικότητες που έχει μαζέψει στο ρόστερ του και στην νοοτροπία του νικητή που θέλει για να φτάσει στο τέλος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...