Η πιθανή ενδεκάδα της Τσέλσι

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τσέλσι, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Δικέφαλο να θέλει να κάνει την... έκπληξη και να διατηρήσει αρκετές ελπίδες πρόκρισης, για τους «32» της διοργάνωσης.
Πηγή: inpaok.com
Η πιθανή ενδεκάδα της Τσέλσι

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή των «ασπρόμαυρων» και ετοιμάζει τα πλάνα του και για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Stamford Bridge.

Από την άλλη ο Μαουρίσιο Σάρι ετοιμάζει και αυτός τα δικά του πλάνα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε».

Συγκεκριμένα η πρόβλεψη των Άγγλων είναι πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και θα ξεκινήσει με τον Καμπαγιέρο κάτω από τα δοκάρια, τον Ζαπακόστα δεξιά και τον Έμερσον αριστερά στην άμυνα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Κέιχιλ και Κρίστενσεν.

Στο κέντρο θα υπάρξει τριάδα με τον Φάμπρεγκα,ς (διεκδικεί την θέση του και ο Κόβασιτς με καλές πιθανότητες) Λόφτους-Τσικ και Μπάρκλεϊ, ενώ στην επίθεση στο δεξί «φτερό» θα βρίσκεται ο Πέδρο, στο αριστερό ο Γουίλιαν και στην «κορυφή» ο Ζιρού.

Διαβάστε ακόμη...