Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Τι δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός, για το αυριανό παιχνίδι και ποιες αλλαγές ετοιμάζει.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου


Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βίντι, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο μία ακόμη νίκη στο Europa League, με φόντο την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.
Οι "ασπρόμαυροι", ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με το "μενού" να περιλαμβάνει αρκετή τακτική.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, ο Μάρκο Νίκολιτς προσανατολίζεται στο να κρατήσει τη... "συνταγή" της αναμέτρησης με την Τσέλσι, δοκιμάζοντας την ίδια ενδεκάδα, ενώ και οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν φυσικά το δικό τους ενδιαφέρον.

Ο Πασχαλάκης θα είναι και αύριο στο τέρμα, ενώ με τον Βιειρίνια να είναι νοκ άουτ, ο Τόσκα θα παίξει στα αριστερά, με τους Μάτος, Κρέσπο και Βαρέλα να διατηρούνται στην άμυνα.

Στο κέντρο, το δίδυμο Κάνιας-Βέρνμπλουμ δοκιμάστηκε αρκετά, με τον Σάκχοφ να διεκδικεί επίσης θέση, ενώ και μεσοεπιθετικά οι δοκιμές ήταν πολλές.

Ο Πέλκας φαίνεται ότι θα ξεκινήσει και πάλι, με τον Λημνιό και τον Ελ Καντουρί στα άκρα, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κομμάτι των δοκιμών ο ήταν ο Ελ Καντουρί στο "10", με τους Ζαμπά, Λημνιό και Ουάρντα να αλλάζουν στα άκρα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Καρέλης, στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...