Λουτσέσκου - Μαντζουράκης, σημειώσατε 1!

Από paok24.com: Ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (18:15), θα σηματοδοτήσει αισίως την 5η συνάντηση μεταξύ Ράζβαν Λουτσέσκου και Γιάννη Μαντζουράκη. Στις τέσσερις προηγούμενες, ο προπονητής του Δικεφάλου έφυγε... χαμογελαστός.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου - Μαντζουράκης, σημειώσατε 1!

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στον "Ρουμάνο", με την πρώτη "κόντρα" τους να λαμβάνει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Ξάνθη του Λουτσέσκου επικράτησε με 2-1 της Καλλονής του Μαντζουράκη στα Πηγάδια, ενώ έντεκα μήνες μετά, ο 49χρονος προπονητής του Δικεφάλου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του εις βάρος του Γιάννη Μαντζουράκη, στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1, εκ νέου στα Πηγάδια.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2016, η Ξάνθη έμεινε όρθια στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-2), ενώ στις 27 Νοεμβρίου 2016, ξανά στο Αγρίνιο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου οδήγησε την Ξάνθη στο "διπλό" εις βάρος του Παναιτωλικού και του Γιάννη Μαντζουράκη, με σκορ 3-2.

Διαβάστε ακόμη...