Επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Επιστροφή στη... βάση για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.
Πηγή: sdna.gr
Επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Γεμίζει σιγά - σιγά το ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και αναμένεται να τεθούν και πάλι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ και η "Νέα Μεσημβρία" γεμίζει και πάλι.

Συγκεκριμένα, οι Ουάρντα και Χατσερίδης προπονήθηκαν χθες, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της επιβάρυνσης του ταξιδιού.

Τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι ολοκλήρωσε και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο Λεσότο.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αλίν Τόσκα αναμένεται να είναι οι επόμενοι, με τον Σέρβο επιθετικό να παίρνει λεπτά συμμετοχής στη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην Ρουμανία, όπως και ο Δημήτρης Λημνιός ο οποίος μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα κόντρα στην Τσεχία με την U21 της Ελλάδας.

Τα βλέμματα στρέφονται στον Δημήτρη Πέλκα, καθώς η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα (21:45) την Ουγγαρία εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμη...