«Δεν ήθελε να παίξει με Άρη η Παντελιάδου»

Ο πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μήτσας, απάντησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης στις καταγγελίες της Δήμητρας Παντελιάδου, υποστηρίζοντας πως η παίκτρια ζήτησε από μόνη της να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ μίλησε και για την Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν ήθελε να παίξει με Άρη η Παντελιάδου»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις καταγγελίες της Παντελιάδου:

«Όταν πήγα τον Ιανουάριο στην ομάδα ήταν στην 3η θέση. Ήταν μία κατάσταση δύσκολη, υπήρχαν προβλήματα. Με τη νέα διοίκηση που συνάντησα πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Δεν ξέρω για τις αμοιβές, δεν ήμουν αυτός που έκοψε ή εισηγήθηκε τις περικοπές, αν έγιναν περικοπές. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να βγει η Δήμητρα Παντελιάδου τώρα και να απαντήσει δημοσίως αν ζήτησε αυτή ή όχι να είναι εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη. Διότι εμένα με έθιξε σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό όταν είπε ότι δεν έπαιξε με τον Άρη, διότι την βγάλαμε εμείς εκτός αποστολής».

«Με πήρε τηλέφωνο η ίδια και μου είπε ότι δεν θέλω να είμαι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη. Τη ρώτησα γιατί και μου είπε δεν θέλω. Δεν μπορούσα να τη βάλω με το ζόρι. Και όταν πραγματοποιήθηκε αργότερα συνάντηση του δ.σ. και όλων των παικτριών και τη ρώτησα αν ζήτησε να είναι εκτός αποστολής το παραδέχθηκε μπροστά σε όλες τις παίκτριες. Η ίδια γνωρίζει γιατί δεν ήθελε».

Για τους ισχυρισμούς της ότι δεν την ήθελαν στον ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα έκανε τον Ιανουάριο 15 προπονήσεις και η Δήμητρα λόγω δουλειάς έκανε πέντε. Τη μία εβδομάδα γίνονταν πρωινές προπονήσεις και την άλλη απογευματινές. Τις δύο εβδομάδες του μήνα δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση. Δεν ξέρω τη συμφωνία που υπήρχε, εγώ έτσι τα βρήκα τα πράγματα. Δεν μπορούμε να αναιρέσουμε τι πρόσφερε, ήταν αρχηγός και από τις καλύτερες παίκτριες του ΠΑΟΚ. Ίσως ήταν και η πρωτεργάτρια που ο ΠΑΟΚ έγινε μεγάλη ομάδα. Αυτά δεν μπορεί να τα αναιρέσει κανείς. Όταν, όμως, τον Ιανουάριο από τις 15 προπονήσεις κάνεις τις πέντε, όταν τον Φεβρουάριο συμβαίνει το ίδιο, σε κάποια παιχνίδια φυσιολογικά θα είσαι εκτός αποστολής, σε κάποια άλλα δεν θα παίξεις. Υπήρχαν άλλα 20 κορίτσια που έκαναν κανονικά προπόνηση».

Για όσα είπε η Παντελιάδου για την Ντιμιτρίεβιτς:

«Μετά και το παιχνίδι με την Καρδίτσα που κερδίσαμε 2-1, η Ντιμιτρίεβιτς δεν ξαναπάτησε το πόδι της ούτε σε προπόνηση, ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο».

Διαβάστε ακόμη...