"Θέλω ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Ο έμπειρος Φιλ Γκος που γύρισε και πάλι στη Θεσσαλονίκη έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, ενώ περιμένει στην γωνία τον Λάκι Τζόουνς.
Πηγή: paok24.com
"Θέλω ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ"
Ο Φιλ Γκος προσγειώθηκε από την Ουάσινγκτον στην Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις στην πόλη μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, το ταβάνι που είναι ο ουρανός και τον τίτλο που θέλει με τον ΠΑΟΚ και φυσικά δεν ξεχνά τον Λάκι Τζόουνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Γκος:

"Ηθελα να επιστρέψω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα τελειώσω την καριέρα μου και θεώρησα ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αφού θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο. Η διοίκηση και ο προπονητής κάνουν εξαιρετική δουλειά, πέρσι είχαμε εξαιρετική σεζόν γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω".

Πως πήρε την απόφαση και ήρθε και πάλι στον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν ένα βήμα από το προπονητικό τιμ των Ουίζαρντς:

"Ηξερα ότι ήταν μια πιθανότητα να επιστρέψω. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Πήγα στο σπίτι μου και έβαλα κάτω όλα τα δεδομένα, πήρα την απόφαση μου έστω και όχι τόσο γρήγορα. Ανυπομονώ να δω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να αντιμετωπίσω τον Λάκι Τζόουνς".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τους νέους του συμπαίκτες:

"Σίγουρα υπάρχουν πάντα προκλήσεις. Ήρθαν νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να βοηθήσουμε να ωριμάσουν μαζί με τον αρχηγό, τον Χάτσερ, με εμένα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε για να μάθουν τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Ο ουρανός είναι το ταβάνι μας".

Πλέον οι μοναδικοί παίκτες που περιμένει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι ο Μορέιρα που φτάνει αύριο από την Ανγκόλα και ο Ουίλιαμ Χάτσερ που θα έρθει την Κυριακή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...