ΠΑΟΚ-Βερνμπλουμ: Όλο το παρασκήνιο

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ καθώς όπως σας μετέδωσε το ThesSports ο Σουηδός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ-Βερνμπλουμ: Όλο το παρασκήνιο

Η υπόθεσή του πέρασε από αρκετά «κύματα» όμως το σήριαλ είχε αίσιο τέλος και για τις δύο πλευρές αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης επιθυμούσαν να συνεργαστούν παρά τα όσα ακούστηκαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον Βέρνμπλουμ πριν από τέσσερις μήνες, ξέροντας πως ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χρόνο για να απαντήσει. Άλλωστε στην Γκέτεμποργκ αγωνίστηκε για 5 χρόνια, στην Αλκμάαρ άλλα 3 και στην ΤΣΣΚΑ 6,5, γεγονός που φανερώνει πως δεν θέλει να αλλάζει διαρκώς ομάδες.

Έτσι λοιπόν, ο Σουηδός ήταν ελεύθερος για πρώτη φορά στην καριέρα του και ήθελε να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα είχε στα χέρια του, καθώς δεν ήταν συνηθισμένος σε μια τέτοια διαδικασία.

Ο έμπειρος χαφ αποφάσισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ζήτησε να δει τις συνθήκες που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη πριν μπουν οι δύο πλευρές στο τελευταίο κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Έτσι λοιπόν, η πρώτη του παρουσία στην Θεσσαλονίκη είχε να κάνει με την οριστικοποίηση της συμφωνίας και όχι για το τελικό της στάδιο (υπογραφές).

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως ο Βέρνμπλουμ έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις ενώ το σπίτι που θα μείνει αυτός και η οικογένειά του δεν ήταν ποτέ «θέμα» για να καταλήξει στην οριστική απόφασή του. Μάλιστα, η γυναίκα του ποδοσφαιριστή Νίνα ήταν και αυτή εξίσου θετική όσον αφορά την παραμονή της στην Θεσσαλονίκη ενώ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την νέα σελίδα στην καριέρα του Πόντους.

Μάλιστα ο Σουηδός ανυπομονεί να ξεκινήσει δουλειά στον ΠΑΟΚ και θέλει πολύ να βρεθεί με τους καινούργιους του συμπαίκτες αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το συμπέρασμα λοιπόν που προκύπτει είναι το γεγονός πως ο Βέρνμπλουμ ήρθε για να μείνει στον ΠΑΟΚ και όχι για....τουρισμό, αντίθετα ήθελε να είναι σίγουρος πως οι συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και στην πόλη θα ευνοήσουν την τριετή του παρουσία στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...