Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ - Τόσκα

Στο προσκήνιο συντηρούν το όνομα του Αλίν Τόσκα για τον ΠΑΟΚ οι Ισπανοί, καθώς νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Ρουμάνο αριστερό οπισθοφύλακα που ανήκει στην Μπέτις, κυκλοφορούν στα ΜΜΕ της Ιβηρικής.
Πηγή: sdna.gr
Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ - Τόσκα

Η ιστοσελίδα «sevilla.abc.es» αναφέρει ότι ο 26χρονος αμυντικός θα αποχωρήσει από την Μπέτις, με τον πιο πιθανό προορισμό του Ρουμάνου -σύμφωνα πάντα με τους Ισπανού- να είναι ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «βερδιμπλάνκος».

Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με την Μπέτις για την μεταγραφή του Τόσκα, διαρκούν εδώ και ημέρες, με τις δύο ομάδες πλέον να είναι κοντά σε συμφωνία, για την μετακίνηση του Ρουμάνου αμυντικού.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα των Ισπανών, η Μπέτις φέρεται να ζητά ένα ποσό κοντά στα χρήματα που δαπάνησε για να αποκτήσει τον Τόσκα από την Στεάουα Βουκουρεστίου, με την συγκεκριμένη... απαίτηση να αποτελεί εμπόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, επιβεβαίωσε ότι ο Τόσκα θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ισπανικής ομάδας, δεδομένου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...