Προσπάθησε για Λουκά…

Από ebasket.gr: Έπαιζε σε νεαρή ηλικία στον ΠΑΟΚ, πάντα στον "Δικέφαλο" τον έχουν σε εκτίμηση ενώ το όνομά του έχει απασχολήσει και παλαιότερα.
Πηγή: ebasket.gr
Προσπάθησε για Λουκά…

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέκαθεν αποτελεί ένα... ιδιαίτερο κεφάλαιο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα πριν καιρό είχε γίνει σχετική κρούση από τους "ασπρόμαυρους". Ο ΠΑΟΚ -όπως επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του παίκτη- είχε προτείνει ένα ποσό πολύ πάνω από τα δεδομένα του (ήταν ένα ποσό που αποτελούσε οικονομική υπέρβαση για την ΚΑΕ) αλλά το θέμα δεν θα μπορούσε να "τρέξει" όταν ο Μαυροκεφαλίδης είχε υπερδιπλάσια πρόταση από σύλλογο της Ρωσίας.

Βέβαια αυτή την πρόταση από την Ρωσία, ο Λουκάς την απέρριψε για οικογενειακούς λόγους. Eχοντας πραγματοποιήσει, πάντως, πολύ καλές εμφανίσεις στην Λιέτουβος (στους Λιθουανούς είχε 12,5 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 14,9 πόντους ανά αγώνα στο Eurocup) ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να "εξαργυρώσει" την περσινή καλή του σεζόν παίρνοντας ένα υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Αυτονόητο, επίσης, το ότι είναι πολύ "αλμυρός" για τον ΠΑΟΚ ο οποίος όμως είχε κάνει την προσπάθειά του για τον Ελληνα παίκτη και είχε μάθει τότε με ποια οικονομικά δεδομένα θα μπορούσε -μελλοντικά- να γίνει πιο "ζεστά" η συζήτηση για τον Λουκά που έχει υψηλό κασέ (λογικό αυτό καθώς πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή με δεδομένη αγωνιστική ποιότητα).

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση "κοντού". Εχουν εξεταστεί διάφορες περιπτώσεις, από νεαρούς μέχρι και παίκτες με παραστάσεις ενώ υπάρχει και η γνωστή υπόθεση του Γουίλιαμ Χάτσερ που έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παίξει στον "Δικέφαλο" αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό.

Διαβάστε ακόμη...