«Ώριμος και πλήρης ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Κώστας Φρατζέσκος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Δικέφαλος έδειξε πως διαθέτει μια ομάδα που είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Πηγή: inpaok.com
«Ώριμος και πλήρης ο ΠΑΟΚ»

Αρχικά τόνισε: «Είδα το πιο ώριμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ έως τώρα. Η ομάδα ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο, ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές και εύκολα πήρε την νίκη. Επίσης είδαμε ότι είχε μια πολύ σοβαρή απώλεια σαν αυτή του Βιεϊρίνια, όμως ο ΠΑΟΚ έχει βάθος και μπόρεσε να καλύψει αυτό το κενό. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και από τον προπονητή και από τον πρόεδρο. Έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα, αλλά και μια πολύ καλή ομάδα».

Για την ομοιογένεια: «Ο βασικός κορμός είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η ομάδα κράτησε το περσινό ρόστερ και έκανε κάποιες σημαντικές προσθήκες, έχει πολύ καλές βάσεις από πέρυσι. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούν κι άλλο, είναι νωρίς για τελικά συμπεράσματα».

Για την Σπαρτάκ Μοσχας: «Θα πρέπει να δώσουν σημασία στις λεπτομέρειες, κάτι που δεν έγινε σε κάποια παιχνίδια στο παρελθόν και για αυτό έχασε ο ΠΑΟΚ την πρόκριση. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ώριμη ομάδα, πιστεύω και εύχομαι να προκριθεί».

Για τον Πέλκα και την πρόοδό του: «Έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να κάνει παρά πολλά μέσα στο γήπεδο. Έχω ξαναμιλήσει για αυτόν, είναι πολύ έξυπνος παίκτης με τρομερά προσόντα ηγέτη και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει, αρχίζει να γίνεται ολοκληρωμένος παίκτης».

Διαβάστε ακόμη...