Άρνηση κόσμου προς την ομάδα στην Ελβετία

Από paok24.com:Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και η αργία της χώρας την 1η Αυγούστου έκαναν πολύ κόσμο της Βασιλείας να μην αγοράρει εισιτήριο.
Πηγή: paok24.com
Άρνηση κόσμου προς την ομάδα στην Ελβετία

Την ώρα που πριν από μία εβδομάδα στην Τούμπα γινόταν το αδιαχώρητο, στην Ελβετία αύριο θα υπάρχουν πολλά άδεια καθίσματα και αυτό γιατί σε ένα γήπεδο 36.000 θέσεων, πέραν των 1.800 ΠΑΟΚτσήδων οι Ελβετοί έχουν άλλα 11.000 εισιτήρια από τη διαδικασία της προπώλησης.

Πέραν της απογοήτευσης από το κακό ξεκίνημα, την αποχώρηση του προπονητή και την κόντρα με τη νέα διοίκηση της ομάδας, όπως έγινε γνωστό και από το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα, υπάρχει και η συνήθεια των οπαδών της ομάδας να περιμένουν τα παιχνίδια των ομίλων, μιας και πιστεύουν ότι θα φτάσουν έως το τέλος των προκριματικών.

Πάντως, το συγκεκριμένο γεγονός το έχει εκμεταλλευτεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PAOK24 από τους απεσταλμένους στην Ελβετία, πολλοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια της Τούμπας, ή από εισιτήρια των συνδέσμων του εξωτερικού, έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια στην κερκίδα των Ελβετών οπαδών.

Διαβάστε ακόμη...