Βασιλεία σε κρίση!

Aπό thessports.gr: Ούτε η απομάκρυνση του Ράφαελ Βίκι έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Αλεξάνταρ Φράι, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Ξαμάξ!
Πηγή: thessports.gr
Βασιλεία σε κρίση!

Ο νέος τεχνικός άλλαξε το σύστημα αλλά και τα πρόσωπα της ενδεκάδας, κατεβάζοντας την ομάδα του με ένα 4-4-2, αντί για το 3-5-2 που επελέγη στην Τούμπα.

Ο Οκαφόρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Βασιλεία στο 64′, αλλά λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας, αφού δε μπόρεσε να συνεχίσει λόγω... κράμπας!

Το κλίμα «στράβωσε» εντελώς, όταν ο Νουζόλο στο 86′ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό, όπως αποδείχθηκε, 1-1. Πριν το τέλος μάλιστα, αποβλήθηκε για την Βασιλεία ο ο Κάμπο, με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Όπως φάνηκε από το παιχνίδι, το... ηλεκτροσόκ της αλλαγής προπονητή δεν λειτούργησε για την Βασιλεία, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση της Βασιλείας: Όμλιν, Βίντμερ, Κουμάρτ, Σούτσι, Ριβέρος, Φρέι, Ζούφι, Καλούλου( 63′ Μπουά), Οκαφόρ (77′ Στόκερ), Αγιέτι, Φαν Φολφσβίγκελ.

Διαβάστε ακόμη...