Πρώτη Βιεϊρίνια, επιτελικός ο Μπίσεσβαρ

Από paokrevolution.net: Χωρίς Χατσερίντι, Ζαμπά και Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (2/7, 18:00) τρίτο και τελευταίο φιλικό στο Χορστ με την Νόρτζελαντ
Πηγή: paokrevolution.net
Πρώτη Βιεϊρίνια, επιτελικός ο Μπίσεσβαρ

Το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους θα είναι το πρώτο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει για ένα ημίχρονο.

Ακόμη, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γλύκος, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Μάιο του 2017.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ρόλο επιτελικού θα πάρει για πρώτη φορά σε ματς της φετινής προετοιμασίας ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Απόντες οι νεοαποκτηθέντες

Η μεγάλη ατυχία αφορά στους δύο νεοαποκτηθέντες, Εβγέν Χατσερίντι και Λέο Ζαμπά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα χάσουν ένα παιχνίδι σημαντικό για την πιο άμεση προσαρμογή τους. Ο Ουκρανός έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ για τον Βραζιλιάνο μάλλον η μη συμμετοχή του στο φιλικό θα πρέπει να χαρακτηριστεί προληπτικό μέτρο.

Χθες το απόγευμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δοκίμασε τις δύο πιθανές ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει ανά ημίχρονο κόντρα στη Νόρτζελαντ.

Στο πρώτο σχήμα είχε τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία και στην άμυνα από τα δεξιά τους Κίτσιου, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ο Σάκχοφ και ο Μαρουσίο ήταν οι δύο μέσοι, ο Πέλκας κινούταν μπροστά τους, ενώ οι Λάμπρου (δεξιά) και Ζαμπά ήταν στα άκρα και ο Μυστακίδης στην κορυφή της επίθεσης. Με δεδομένο το πρόβλημα του Ζαμπά και την αποχώρησή του στα μισά του προγράμματος, λογικά ο χρόνος που του αναλογούσε θα μοιραστεί σε Ενρίκε, Λημνιό.

Το δεύτερο σχήμα που δοκίμασε ο Ρουμάνος κόουτς βρήκε περισσότερη ώρα κάτω από την εστία τον Γλύκο και στην άμυνα από τα δεξιά τους Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα και Μπαλογιάννη.

Οι δύο κεντρικοί μέσοι στο 4-2-3-1 ήταν ο Κάνιας και ο Χαρίσης, ο Μπίσεβαρ είχε ρόλο επιτελικού και στα άκρα κινούνταν οι Λημνιός (δεξιά) και Ενρίκε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κουλούρης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης και φυσικά, όπως πριν από κάθε παιχνίδι, τους ζήτησε να δείξουν σοβαρότητα και να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τους Δανούς.

Διαβάστε ακόμη...