Ώρα για Χατσερίδη

Από inpaok.com: Στο φιλικό της περασμένης Τρίτη (26/6) του ΠΑΟΚ με την Κ23 της Γάνδης πήραμε μια πρώτη εικόνα από τον Λέο Ζαμπά.
Πηγή: inpaok.com
Ώρα για Χατσερίδη

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε και την πρώτη γεύση από τον Ευγένιο Χατσερίδη.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικέφαλου στο σημερινό (29/6) φιλικό του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ (στις 19:00), το οποίο θα είναι σαφώς πιο δυνατό από εκείνο με τους νεαρούς Βέλγους.

Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK από χθες (28/6), το έγγραφο που περίμενε ο Δικέφαλος από την Ντιναμό Κιέβου έφτασε στον ΠΑΟΚ και έτσι ο Ευγένιος Χατσερίδης είναι κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το 2ο φιλικό της προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, για να πάρουν χρόνο όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες.

Απόντες από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα είναι ο τραυματίας Μουλέν, ο Βιεϊρίνια που θα προφυλαχθεί, ο Λεβέκ που καθημερινά μοιάζει όλο και περισσότερο ξένο σώμα για την ομάδα με τη συμπεριφορά του αλλά και ο νεαρός Σιαμπάνης που βρίσκεται με άδεια στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...