«Είναι μεγάλος προπονητής ο Λουτσέσκου»

Από arenafm.gr: Ο Ραζβάν Ρατς, που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2014-2015 στον ΠΑΟΚ μίλησε στον ARENA FM 89,4 για αυτά που πέρασε στο Δικέφαλο αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Χατσερίντι.
Πηγή: arenafm.gr
«Είναι μεγάλος προπονητής ο Λουτσέσκου»

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και τον λόγο που έχασε ο Δικέφαλος εκείνη την χρονιά το πρωτάθλημα:

"Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία ο ένας χρόνος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Εκείνη την χρονιά χάσαμε το πρωτάθλημα λόγω της μεγάλης επιρροής που είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Χάσαμε βέβαια αγώνες και από δικά μας λάθη, επειδή δεν ήμασταν όσο αυτοσυγκεντρωμένοι θα έπρεπε, δεν αποδίδαμε καλά. Κύρος λόγος όμως ήταν η επιρροή που είχε εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Και όχι μόνο σε επίπεδο διαιτητών. Επηρέαζαν κι άλλα πράγματα, τα οποία κατευθύνονταν απ' αυτούς εναντίον μας".

Για τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του στην Τούμπα:

"Το πρώτο εξάμηνο στον ΠΑΟΚ έβαζα γκολ και μοίραζα ασίστ. Ήταν ίσως το καλύτερο εξάμηνο της καριέρας μου. Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν εξαναγκάστηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ από τον κ. Άρνεσεν και τον κ. Τούντορ. Έδιωξαν εμένα τον Νομπόα, τον Περέιρα, τον Γκολάσα και άλλους που ήμασταν από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν και έφεραν δικούς τους παίκτες, που δεν απέδωσαν όσο θα περίμεναν, ζημιώνοντας έτσι τον σύλλογο με τις αποζημιώσεις που έπρεπε να δώσουν σε όσους μας έδιωξαν".

Για τον Λουτσέσκου:

"Παίζαμε συμπαίκτες με τον Λουτσέσκου και μετά τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα. Είναι σπουδαία προσωπικότητα και πολύ καλός προπονητής. Είδατε ότι άλλαξαν όλα στον ΠΑΟΚ με τον ερχομό του. Είναι μεγάλος προπονητής και ο σωστός άνθρωπος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι παθιασμένος με την δουλειά του. Αυτό είναι το μεγάλο του προσόν. Επιμορφώνεται συνεχώς πάνω στο ποδόσφαιρο και στην ψυχολογία του αθλήματος και είναι πολύ έξυπνος σε θέματα τακτικής".

Για τον Χατσερίντι;

"Με τον Χατσερίντι παίξαμε μόνο αντίπαλοι στην Ουκρανία και σε όλα τα ματς είχε εξαιρετική απόδοση. Είναι πολύ καλός στόπερ με σπουδαία πορεία στην Ντιναμό Κιέβου. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για την άμυνα του ΠΑΟΚ".

Για την Βασιλεία:

"Η Βασιλεία είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα και την ομάδα να την αποκλείσει και να περάσει στον επόμενο γύρο". Για το Μουντιάλ: "Είναι νωρίς ακόμα για το Μουντιάλ. Πιστεύω πως η Βραζιλία από τις μεγάλες ομάδες θα πρωταγωνιστήσει. Μακάρι να καταφέρει να περάσει και η Αργεντινή, αν και είναι πολύ δύσκολο γι αυτούς".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...