Οι λόγοι που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Σακελλαρίου

Από thessports.gr: Ο πρώην ποδοσφαιριστής Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95,5 για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τον τουριστικό τομέα.
Πηγή: thessports.gr
Οι λόγοι που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Σακελλαρίου

Επίσης αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και στην «βρωμιά» που υπάρχει κατά την άποψή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε όσα είπε

Για το πώς πήρε την απόφαση να παρατήσει το ποδόσφαιρο: «Η απόσταση από το να είσαι ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής σε άλλες ομάδες είναι τεράστια. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οι πιο πολλές από τις υπόλοιπες ομάδες δεινοπαθούν να πληρώσουν τους παίκτες τους. Είναι τυχεροί στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Επιπλέον, εκτός από το οικονομικό, ένας άλλος λόγος που αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ενώ γιατί δεν θέλαμε με την οικογένειά μου κάθε χρόνο να αλλάζουμε πόλη ή και χώρα. Μετά τη γέννηση του παιδιού μας βάλαμε άλλες προτεραιότητες. Από τη στιγμή που υπάρχει μια καλοστημένη επιχείρηση αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε».

Για τη νέα του δουλειά ως ξενοδόχος: «Είναι μια υγιής δουλειά, δεν υπάρχει κάτι βρώμικο. Μακάρι όλοι οι παίκτες όταν τελειώσουν το ποδόσφαιρο να έχουν εναλλακτικές επιλογές».

Για τη βρωμιά στο ποδόσφαιρο: «Έτσι είναι στημένος ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Δεν ανακαλύφθηκε η βρωμιά μέσω εμού. Υπάρχει χρόνια στην Ελλάδα αυτή η κατάσταση. Ένα παράδειγμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει το Πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και το έχασε κιόλας. Υπάρχουν οικογενειάρχες που γνωρίζω που φτάνουν σε σημεία να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν διότι δεν έχουν άλλο τρόπο να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Όταν ξεκινάς το ποδόσφαιρο έχεις κάποια όνειρα. Εγώ είμαι τυχερός που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Είχα συμπαίκτες παιδιά όπως οι Βιεϊρίνια, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς. Έπαιξα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έβγαλα χρήματα από το ποδόσφαιρο. Κάποιοι δεν είναι τόσο τυχεροί. Πολλά παιδιά πήραν λάθος δρόμο, βρήκαν πλάγιους τρόπους για να πληρωθούν. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο είναι διότι μετά τον ΠΑΟΚ δεν συνάντησα ομάδα που μπορούσε να προσφέρει τις επαγγελματικές συνθήκες που προσφέρει ο ΠΑΟΚ».

Για τους λόγους που δεν καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ: «Ο Έλληνας παίκτης πάντα βρίσκει δικαιολογίες γιατί δεν έπαιξε. Ένα μερίδιο ευθύνης έχω εγώ και κάποιο άλλο οι προπονητές. Εγώ ήμουν σε μια φόρμα, ο ΠΑΟΚ είχε νικηφόρα παιχνίδια τότε με Βιγιαρεάλ, Μπριζ και πήρε την πρόκριση για τους 32 του Europa League στο Ζάγκρεμπ. Μετά βρέθηκα εκτός για λόγους που δεν γνωρίζω. Ενώ ήμουν μπακ απ του Λίνο, όταν ήταν τραυματίας και δεν υπήρχε άλλο αριστερό μπακ, δεν με έβαζαν. Ίσως κι εγώ δεν ήμουν στο επίπεδο που έπρεπε».

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ: «Επειδή μιλώ ακόμη με κάποια παιδιά, βλέπω ότι είναι μια υγιής ομάδα, η οποία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν έχει διάρκεια σε αυτό που έκανε φέτος, θα πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο φέτος, θα τον πάρει του χρόνου. Με την οργάνωση που έδειξε φέτος τόσο από τον προπονητή όσο και από τη διοίκηση, φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα να καθαρίσει το Πρωτάθλημα από νωρίς».a

Διαβάστε ακόμη...