«Αγκάθι» το οικονομικό για Ριέκα - Λέοβατς, ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Από sdna: Ο δανεισμός του Μαρίν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην Ριέκα ολοκληρώνεται, ωστόσο, υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αν και εφόσον ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες της υπόθεσης.
Πηγή: sdna.gr
«Αγκάθι» το οικονομικό για Ριέκα - Λέοβατς, ποια η στάση του ΠΑΟΚ

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Κροατία, οι επιτελείς της Ριέκα μοιάζουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το διάστημα της παρουσίας του αριστερού μπακ στην ομάδα τους και επιθυμούν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν και αφορούν την οικονομική πλευρά της υπόθεσης καθώς από τον ΠΑΟΚ, ο Λέοβατς "καρπωνόταν" ένα συμβόλαιο κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, ποσό που αδυνατεί να καλύψει η Ριέκα, με τους ανθρώπους της να προσπαθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις του Κροάτη αμυντικού, προσφέροντάς του μια αμοιβή κοντά στις 300 χιλιάδες.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και ο ΠΑΟΚ, με τους Κροάτες να ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως δεν υπάρχουν περιθώρια επιστροφής του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Δικεφάλου αφού το γυαλί ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ραγίσει...

Διαβάστε ακόμη...