«Χωρίς τους διαιτητές που απέτυχαν του χρόνου»

Από paok24.com:Ο σύμβουλος της ΠΑΕ σε θέματα διαιτησίας και πρώην διαιτητής, τόνισε ότι η επιλογή ξένων διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου ήταν σωστή, ενώ υπογράμμισε ότι την επόμενη σεζόν δε θα πρέπει να βρίσκονται στους πίνακες, όσοι απέτυχαν φέτος.
Πηγή: paok24.com
«Χωρίς τους διαιτητές που απέτυχαν του χρόνου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή "Φουλ Επίθεση":

Για τους ξένους διαιτητές στον τελικό:
«Φταίνε πολύ παράγοντες που φτάσαμε ως εδώ. Μετά τον τελικό πήγα στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους ευχαρίστησα για την παρουσία τους στο παιχνίδι και τους εξέφρασα κι εγώ τη δυσαρέσκειά μου που ήρθαν ξένοι διαιτητές να σφυρίξουν σε έναν ελληνικό τελικό. Αλλά φταίμε κι εμείς οι άνθρωποι της διαιτησίας που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Που αναγκάσαμε τον κύριο Περέιρα να λέει... τι θα κάνουμε εάν δώσουν ανάποδο πλάγιο άουτ ο Παπαπέτρου και ο Σιδηρόπουλος. Πιστεύω ότι πολύ σωστά έγινε επιλογή ξένων διαιτητών στην παρούσα φάση. Αποδείχτηκε εκ των υστέρων ότι ήταν σωστό. Δόθηκε ένα πέναλτι και δύο κόκκινες κάρτες και δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν, έβγαιναν κάρτες και δεν μιλούσε κανένας. Σε αντίθεση με τους Έλληνες διαιτητές».

Για την ελληνική διαιτησία:
«Εδώ φτάσαμε σε ένα σημείο, στο Αστέρας Τρίπολη-ΠΑΟΚ που δόθηκε πέναλτι, το παραδέχτηκε οι παίκτης που το έκανε, οι υπόλοιποι δεν διαμαρτυρήθηκαν και ο κύριος Βασιλάκης το βράδυ έλεγε ότι δεν είναι πέναλτι. Και αυτό μετά διοχετεύτηκε σε όλα τα σάιτ αυτών που ξέρουμε για να περάσει προς τα έξω ότι ο Σιδηρόπουλος ευνόησε τον ΠΑΟΚ. Έτσι, δεν θα κάνουμε ποτέ δουλειά»

Για το αν η παρουσία Ισπανών στον τελικό αποτελέσει «καμπανάκι» για τους Έλληνες διαιτητές:
«Ηταν ένα καλό καμπανάκι που πιστεύω τους χτύπησε λίγο άσχημα στα αυτιά, αλλά ίσως να τους προβληματίσει για να πάνε προς το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...