Καμιά σχέση Γκαρθία με Ίβιτς!

Από inpaok.com: Από το χθες (25/2) το βράδυ πολλοί... «καλοθελητές» και «παπαγαλάκια» προσπάθησαν να συγκρίνουν τον περσινό τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς
Πηγή: inpaok.com
Καμιά σχέση Γκαρθία με Ίβιτς!

από ένα κουτί μπίρας στη Λεωφόρο (που οδήγησε σε μηδενισμού του Παναθηναϊκού, χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία αφαίρεσης βαθμών) με το «θέατρο» του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο γιατρός του γηπέδου στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού έκανε διάγνωση πως είχε μόνο μια εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμπόδιζε να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Κι αυτή προήλθε από μια κορδέλα ταμειακής μηχανής, που είχε ήδη ξετυλιχθεί όταν έφτασε στον Γκαρθία και δεν φαίνεται καθαρά που ακριβώς τον βρίσκει, ενώ δεν προκύπτει και από πουθενά ότι υπήρχε πρόθεση να χτυπηθεί ο Ισπανός, αλλά η κορδέλα πετάχθηκε στο πλαίσιο του τελετουργικού της εισόδου των ομάδων στο γήπεδο.

Πέρυσι, στα playoffs στη Λεωφόρο, ένα οπαδός του Παναθηναϊκού από τα 5-6 μέτρα πέταξε ένα μεταλλικό κουτί μπίρα μισού λίτρου με σαφή πρόθεση να πετύχει τον Ίβιτς, τον πέτυχε στο κεφάλι και αυτό φαίνονταν καθαρά και στα βίντεο και στις φωτογραφίες.

Επίσης ο Ίβιτς δεν αρνήθηκε να εξεταστεί από τον γιατρό αγώνα άμεσα και πήγε στο (δημόσιο) νοσοκομείο που του υποδείχθηκε, ενώ έκανε και ορισμένα ράμματα.

Αντίθετα ο Γκαρθία αρνούνταν να εξεταστεί από τον γιατρό του γηπέδου για 20 λεπτά και μετά αφού το πόρισμα ήταν ότι μπορούσε να κοουτσάρει την ομάδα του, αυτός ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο και στον Ολυμπιακό επέλεξαν το διαβαλκανικό κέντρο, το οποίο δεν είναι δημόσιο!

Δεν υπάρχει καμία σχέση ή σύγκριση μεταξύ των υποθέσεων του Ίβιτς και του Γκαρθία και είναι δεδομένο ότι από τον ΠΑΟΚ θα κάνουν και μήνυση στον προπονητή του Ολυμπιακού για απάτη!

Διαβάστε ακόμη...