Ισορροπία: Η αρχή και το τέλος της φιλοσοφίας Λουτσέσκου

Από sdna.gr:Ακρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από τον Ρουμάνο τεχνικό στην κάμερα της Nova, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Αζεβέδο στο πλάνο παιχνιδιού του, κάτι που σημαίνει την... απελευθέρωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια μπροστά.
Πηγή: sdna.gr
Ισορροπία: Η αρχή και το τέλος της φιλοσοφίας Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και σημείωσε πως ο Βραζιλιάνος είναι υπολογίσιμο μέλος της ομάδας, φάνηκε διστακτικός σε μια αλλαγή που θα φέρει τον Πορτογάλο άσο στα εξτρέμ, δεδομένου πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα του δίνει ως μπακ.

"Ο Αζεβέδο πήρε το πρώτο του 90λεπτο, είναι πλέον υπολογίσιμο μέλος της ομάδας. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε αλλαγή στην ομάδα, καθώς έχουμε βρει ισορροπία και ο Βιεϊρίνια έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη θέση που αγωνίζεται τώρα...", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάτος και Βιεϊρίνια, αν και βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, αποτελούν δυο από τους σημαντικότερους παίκτες του Δικεφάλου, με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να ξεκινάει από τα πόδια τους καθώς και οι δυο μπορούν και δημιουργούν παιχνίδι από πίσω, έχουν "ανεβάσματα" και προσφέρουν πολλά, ικανοποιώντας σε απόλυτο βαθμό τον προπονητή τους που δεν σκέφτεται, όπως όλα δείχνουν, να προβεί άμεσα σε κάποια αλλαγή που ενδεχομένως θα διαταράξει την ισορροπία της ομάδας που έχει "χτίσει" το δικό της σερί νικών.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό, προσανατολίζεται ο Ρουμάνος τεχνικός και για το παιχνίδι της Δευτέρας (12/2) κόντρα στην Λάρισα, χωρίς διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές. Βάσει των δοκιμών, ο Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από την εστία του Δικεφάλου, έχοντας μπροστά του τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο με παρτενέρ έναν εκ των Κάνιας - Σάκχοφ και μπροστά τους τον Πέλκα. Στα άκρα της επίθεσης φανέλα βασικού διεκδικούν οι Κάμπος - Μακ και στην κορυφή φιγουράρει ο Πρίγιοβιτς.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία του Δικεφάλου και κάνει πιο σαφές το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου...

Διαβάστε ακόμη...