«Θα περάσει από τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα»

Από metrosport.gr:Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, τα ντέρμπι που έχει ο Δικέφαλο στην Τούμπα, την διαχείριση του Λουτσέσκου αλλά και το θέμα που έχει προκύψει με την διαιτησία λόγω του Ολυμπιακού.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα περάσει από τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα: «Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να βρει χημεία η ομάδα γιατί άλλαξε ο προπονητής στην αρχή της χρονιάς. Βρήκε το δρόμο του ΠΑΟΚ, υπάρχουν αντικαταστάτες σε κάθε θέση και θέλει μεγάλη προσπάθεια γιατί όλοι θέλουν να τον κερδίσουν. Εδώ και 4 χρόνια έχει τον ίδιο προπονητή ο ΠΑΣ και είναι πάρα πολύ πετυχημένη η συνεργασία μεταξύ διοίκηση και προπονητή. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα περάσει αλλά δύσκολα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον Δικέφαλο».

Για το αν τα ντέρμπι θα κρίνουν τα ντέρμπι: «Και τα ντέρμπι θα μετρήσουν φυσικά γιατί αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα πάρει προβάδισμα τριών βαθμών και αν βρίσκεται μέχρι τότε 1-2 βαθμούς πάνω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ τότε δύσκολα να ανατραπεί αυτή η διαφορά».

Για την διαχείριση που έκανε ο Λουτσέσκου: «Μέχρι να καταλάβει ο Λουτσέσκου και να διαμορφώσει τη δική του γνώμη για τους παίκτες χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορεί μια ομάδα να έχει καλή συνεργασία και καλή χημεία από τη μια μέρα στην άλλη. Μετά τη νίκη στην Ξάνθη ανέβηκε η ψυχολογία της ομάδας και απέκτησε μια σταθερότητα. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως δεν έχει πρόβλημα με τον τίτλο του φαβορί και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, δεν παίζεται ούτε στη Β Εθνική».

Για το αν φοβάται κάτι: «Ακουσα για την διαιτησία, ο Ολυμπιακός χάνοντας την αίγλη της διαιτησίας προσπάθησε μέσω της UEFA να δημιουργήσει κλίμα για να έχει την εύνοια της διαιτησίας. Αυτό είναι ξεκάθαρο, δεν μπόρεσε να κερδίσει την ΕΠΟ και τώρα ευνοούνται όλες οι μεγάλες ομάδες όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Για πρώτη φορά η διαιτησία είναι αμερόληπτη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να γίνει σωστή η διαιτησία και να παίζεται 50-50, οι Αθηναίοι έχουν μάθει να ευνοούνται τόσα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...