“Φαβορί ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα”

Από thessports.gr: Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, και νυν της Σπάρτης, Αστέριος Γιακουμής, μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη και τόνισε τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
“Φαβορί ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα”

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι με τον Αρη: «Εμείς ερχόμαστε από κάποια θετικά αποτελέσματα, θέλουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο είτε πάρουμε πόντο είτε πόντους θα είναι θετικό αποτέλεσμα για την Σπάρτη. Ο κάθε αγώνας στη Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ δύσκολος, τον τελευταίο καιρό ο Αρης δεν παρουσιάζεται όπως στην αρχή αλλά είναι λογικό. Όταν έχεις το απόλυτο και κάνεις μια ισοπαλία τότε μπορεί να υπάρξουν και κακές εμφανίσεις. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, δεχόμαστε δύσκολα φάσεις και το ίδιο καλοί θα παρουσιαστούμε και την Κυριακή».

Για το δυνατό σημείο του Αρη: «Ο Αρης σε σχέση με πέρυσι είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, είναι πολύ σφιχτή πίσω και βλέπουμε ότι η άμυνα του θα του δώσει το πρωτάθλημα».

Για το ποιος έχει το προβάδισμα για την άνοδο: «Αρης, Παναχαϊκή και ΟΦΗ έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, με την Δόξα και τον Απόλλωνα Πόντου να έχουν μείνει πίσω».

Για τις οφειλές που υπάρχουν στην ομάδα του: «Αυτά δεν απασχολούν ποτέ τους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο».

Για τις κατηγορίες για στημένα παιχνίδια: «Είναι μια κατηγορία που έχει πλήξει την εικόνα της από αυτό, μακάρι να σταματήσουν αυτά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποια στοιχεία».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ φέτος, θα εξαρτηθούν πολλά από αυτή την αγωνιστική. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στα Γιάννενα και οι άλλοι δύο στραβοπατήσουν στο Καραϊσκάκη τότε θα έχει μεγάλο προβάδισμα. Επειτα έχει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα και μπορεί να πάρει πιο εύκολα το πρωτάθλημα».

Για την απόδοση του Πασχαλάκη: «Συγχαρητήρια στον Πασχαλάκη, είναι σημαντικό παρά το γεγονός πως προέρχεται από μικρότερες ομάδες ότι αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού. Εχουν περάσει πολύ καλοί τερματοφύλακες από τον ΠΑΟΚ, άλλοι έχουν πετύχει άλλοι όχι. Ο Πασχαλάκης είναι πολύ σοβαρός και είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη...