Μάτος - Πρίγιοβιτς, η καλύτερη... διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει τρεις ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του, οι οποίοι πήραν τα... εχέγγυα για το νέο βήμα της καριέρας τους από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Μάτος - Πρίγιοβιτς, η καλύτερη... διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ

Ο Μάρσιο Αζεβέδο έκανε την αρχή, καθώς αποτέλεσε την πρώτη κίνηση των "ασπρόμαυρων" προκειμένου να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος μπακ άφησε τη Σαχτάρ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να ενημερωθεί πλήρως για τον Δικέφαλο από τον Λέο Μάτος.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο Αζεβέδο επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον ρωτήσει τόσο για την κατάσταση στο κλαμπ όσο και για την πόλη. Από την πλευρά του, ο Λέο Μάτος δηλώνει... ερωτευμένος με την Ελλάδα και όπως έχει σημειώσει πολλάκις δημοσίως, στον ΠΑΟΚ νιώθει σαν στο σπίτι του. Το γεγονός πως η αρχική συμφωνία του με τον Δικέφαλο ολοκληρωνόταν το 2019 και εκείνος επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2021, είναι ενδεικτικό της σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Μάτος και τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, δεν θα μπορούσε παρά να του μιλήσει με άκρως κολακευτικά λόγια τους "ασπρόμαυρους", παροτρύνοντας τον να υπογράψει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάτι που έγινε και στην πράξη...

Από την άλλη, ο Τιμπό Μουλέν, μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, τηλεφώνησε στον γνώριμο του από την Λέγκια Βαρσοβίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες με τον Σέρβο φορ να τον παραινεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς μίλησε στον Γάλλο για την... τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ, τη φετινή κομβική χρονιά με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις εξαιρετικές συνθήκες που επικρατούν στον Δικέφαλο, κάτι που αποκάλυψε και στις πρώτες του δηλώσεις ο Μουλέν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: "Ο Αλεξάντερ μου είπε ότι έπρεπε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ", κάνοντας πιο εύκολη την απόφασή του να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Όσο για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς; Η εξέλιξη του συμπατριώτη του Γκόικο Τσίμιροτ αποτέλεσε το καλύτερο παράδειγμα για τον 22χρονο Βόσνιο προκειμένου να αποδεχτεί την πρόκληση του Δικεφάλου, μετρώντας τις δυνατότητες του σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους.

Διαβάστε ακόμη...