Κατσίβελης: «Ξεχωρίζω τον Καλάθη»

Από novasports: Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στη Media Day του ΠΑΟΚ, για την μεγάλη νίκη επί της Νεπτούνας, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: novasports.gr
Κατσίβελης: «Ξεχωρίζω τον Καλάθη»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στη Media Day του ΠΑΟΚ, για την μεγάλη νίκη επί της Νεπτούνας, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι με την Βέντσπιλς, αλλά έδωσε προτεραιότητα σε αυτό με τους «πράσινους»

Για την απόδοση της ομάδας στα εκτός έδρας: «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα την ενέργειά μας. Συν τοις άλλοις, στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε και τον κόσμο μας. Θέλουμε να βρούμε σταθερότητα, αυτό είναι θέμα δουλειάς».

Για τον αγώνα με τη Βέντσπιλς: «Είναι ένας τελικός κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση». Αυτό καταδεικνύει και η βαθμολογία καθώς η Νεπτούνας ήδη προκρίθηκε στην επόμενη φάση και το τέταρτο εισιτήριο από τον συγκεκριμένο όμιλο θα κριθεί στον αγώνα Βέντσπιλς-ΠΑΟΚ.

Για τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ξεχωρίζω τον Καλάθη διότι, για να κρατήσεις τον Παναθηναϊκό χαμηλά, είναι απαραίτητο να περιορίσουμε τον Καλάθη. Για μένα είναι μια πρόκληση. Γενικά είναι πρόκληση να αντιμετωπίζω έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση μου».

Διαβάστε ακόμη...