Στο... περίμενε ο Λέοβατς

Μπορεί τα μεταγραφικά να είναι σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις για τους «ασπρόμαυρους» και μία από αυτές είναι του Μάριν Λέοβατς.
Πηγή: sdna.gr
Στο... περίμενε ο Λέοβατς

Ο 29χρονος μπακ τέθηκε εκτός ομάδας από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν σε μια τετ α τετ συζήτηση που είχε με τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου, αποκάλυψε πως αισθάνεται ιδιαίτερη πίεση, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει πως θα ήταν προτιμότερο για εκείνον και τον ΠΑΟΚ, να αποχωρήσει και να αναζητήσει την... τύχη του σε άλλη ομάδα, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσει και τη θέση του στην Εθνική Κροατίας ενόψει Μουντιάλ.

Έκτοτε αναζητεί τον νέο... σταθμό της καριέρας του, ωστόσο, μέχρι σήμερα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει για τον Κροάτη αμυντικό, με τον ίδιο να δυσκολεύεται να βρει ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που είχε στον ΠΑΟΚ, παραμένοντας 29 του Γενάρη... αδρανής.

Για την ώρα προπονείται ατομικά και λίγα 24ωρα πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και αν ο Δικέφαλος θα απαλλαχθεί από την περίπτωση Λέοβατς.

Διαβάστε ακόμη...