Λήξη «συναγερμού» για Χατσερίντι

Απο metrosport.gr : Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία για τον τραυματισμό του Εβγκέν Χατσερίντι στο φιλικό με τη Στουρμ Γκρατς στην χειμερινή προετοιμασία της Ντιναμό Κιέβου.  
Πηγή: metrosport.gr
Λήξη «συναγερμού» για Χατσερίντι

Σήμερα Τετάρτη (24/1), ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς, μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης και έδειξαν φλεγμονή στο πλάγιο σύνδεσμο που θα τον υποχρεώσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα για περίπου μία εβδομαδα.

«Ως αποτέλεσμα μίας σύγκρουσης που είχε ο Χατσερίντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμέσως μετά το παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στον απαραίτητο υπέρηχο, στον οποίο κατέστη σαφές ότι έχει μία φλεγμονή στον πλάγιο σύνδεσμο. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Πέντε, το πολύ επτά ημέρες θα χρειαστεί να δουλέψει ατομικά και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας», τόνισε ο τεχνικός της Ντιναμό καθησυχάζοντας τόσο τους υπεύθυνους της ουκρανικής ομάδας όσο και αυτούς του ΠΑΟΚ που έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον διεθνή στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...