Προς Γλυφάδα και Κοζάνη τα Final-4

Από paok24: «Κλειδώνουν» οι ημερομηνίες διεξαγωγής, αλλά και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα Final-4 του κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες.
Πηγή: paok24.com
Προς Γλυφάδα και Κοζάνη τα Final-4


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες όσον αφορά το Final-4 του κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών οι σκέψεις της ΟΧΕ είναι να διοργανωθεί στο κλειστό της Γλυφάδας το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διομήδη Άργους στο τέλος Ιανουαρίου προκειμένου να πάρει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια.

Στο Final-4 τα ζευγάρια θα είναι: 1ος ημιτελικός: Ολυμπιακός ή ΑΕΚ – Διομήδης ή ΠΑΟΚ / 2ος ημιτελικός: ΑΟ Νηρεύς ή ΑΣΕ Δούκα – Φαίακας ή Αερωπός.

Σχετικά με το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ γυναικών εκεί όπου συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ μεγάλες πιθανότητες υπάρχουν να φιλοξενηθεί η διοργάνωση στην Κοζάνη.

Πέρσι, είχε διοργανωθεί με επιτυχία το Final-4 του κυπέλλου στους άνδρες, με τον ΠΑΟΚ να κατακτάει το τρόπαιο. Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής αυτή μπορεί να είναι το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου, αφού στις 17-18/2 είναι η τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς και μία τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο να φιλοξενηθεί σε μία πόλη όπως η Κοζάνη.

Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει είναι:

1ος ημιτελικός: ΟΦΝ Ιωνίας- Φίλιππος Βέροιας

2ος ημιτελικός: ΠΑΟΚ RED LED – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας

Διαβάστε ακόμη...