«Είμαστε ανεβασμένοι»

Από paok24.com: Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βγάλει και εναντίον της Σαλόν, μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, ενώ υπογράμμισε ότι η ψυχολογία, είναι ανεβασμένη από τις νίκες του τελευταίου καιρού.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε ανεβασμένοι»
Για το αν το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο του ΠΑΟΚ ως τώρα στο BCL:
«Είναι πολυ κρίσιμο παιχνίδι, που θα κρίνει ίσως τη συνέχεια μας στο ΒCL. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ετσι όπως έχει έρθει, είμαστε μία νίκη πίσω από Σαλόν και Βέντσπιλς και στα επόμενα παιχνίδια μας δίνεται η ευκαιρία, είναι στο χέρι μα δηλανή, να κάνουμε κάτι καλό και να περάσουμε».

Για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό:
«Παίζουμε καλύτερα. Όλα ξεκινούν από την ενέργεια, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κυρίως όμως, στην άμυνα. Θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο και αύριο».

Για το αν σκέφτεται και τη διαφορά:
«Πρώτα από όλα, πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί, ίσως είναι στην άκρη του μυαλού μας και η διαφοά. Το πρώτο όμως είναι η νίκη».

Για την καλύτερη ψυχολογία που δείχνει να έχει αποκτήσει η ομάδα:
«Οι μεγάλες νίκες, φέρνουν καλύτερη ψυχολογία. Έχουμε κάνει καλές νίκες στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε είμαστε ανεβασμένοι».

Για τη μεγάλη νίκη της Σαλόν επί της Βιλερμπάν, λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες. Το ότι δεν πάει τόσο καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα, δεν τη μειώνει. Είναι πρωταθλήτρια Γαλλίας. Δεν υπάρχει μονοπώλιο στην επίθεση της. Υπάρχουν καλοί και έμπειροι παίκτες, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Αν βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι:
«Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση. Για αυτό είμαστε εδώ, για να ανταπεξέλθουμε και να φέρουμε τις νίκες στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...